Gevestigd in het Limburgse Bree en onder de vleugels van een gepassioneerd grafisch en technisch ingenieur, verleent Matiz een alomvattende preprint service aan voornamelijk KMO’s in de Benelux, waarvoor ze beroep doet op een uitgebreid netwerk aan betrouwbare, professionele partners. Deze dienstverlening betreft de conceptontwikkeling, het grafisch design en de productie van een aantrekkelijke verpakking voor jouw product, die klanten onvermijdelijk tot kopen aanzet. Van de eerste schets tot de finale vertaling ervan naar een drukklare vorm: Matiz bruist van goesting om jouw project van A tot Z vorm te geven.
Als onze meer dan 25 jaar aan ervaring ons iets heeft bijgebracht, dan is het wel het cruciale belang van een persoonlijk contact met de klant, en de buitengewone waarde die we daaraan hechten doorheen alle fases van ons traject. Zo streven we ernaar om, elke dag opnieuw, een one-stop-shop te zijn die uitblinkt in haar betrouwbaarheid, kennis van zaken en talent om een op maat gemaakte, unieke service aan te bieden.

Ontzorging van de klant

Deze service strekt zich als zodanig uit van graphic packaging design over de productie van mock-ups en short print runs heen, tot en met de prepress en productie van drukvormen voor jouw verpakking. Doorheen dit proces kruipt Matiz tevens in haar rol van professioneel consultant, om zo in alle fases oplossingsgericht mee te denken met de klant, en deze te allen tijde uit de nood te helpen of deskundig advies te geven. Matiz’ voornaamste streven is namelijk de volledige ontzorging van de klant, op een oprechte, persoonlijke en snelle manier, en met een fantastisch eindproduct als resultaat.

Wij ontzorgen je volledig in alles grafisch
Specialist in grafisch design en packaging design

Contact